Cadires

Cadira direcció RD998

Cadira de direcció ergonòmica amb rodes. Seient i respatller entapissat en símil pell sobre interior d'escuma injectada, ideal per mantenir una postura saludable en tot moment i donar confort a les intenses jornades de treball. Giratòria a 360 º i amb una gran facilitat al desplaçament. Base d'alumini injectat i robust mecanisme sincrobasculant professional. Estructura dunió metàl·lica. Braços i reposacaps de sèrie. Admeten rodes de parquet RD917. Fàcil muntatge.

Cadira direcció RD986

Cadira de direcció amb rodes. Tapissada en símil pell sobre interior d'escuma injectada, per donar el confort que necessita a la seva jornada laboral. Giratòria a 360 º i amb una gran facilitat al desplaçament. Base d'alumini injectat cromada i mecanisme de regulació basculant. Inclou braços metàl·lics cromats i rodes de parquet de sèrie.

Cadira direcció RD988

Cadira de direcció amb rodes. Tapissada en símil pell sobre interior d'escuma injectada oferint comoditat i postura saludable en tot moment. Giratòria 360º i una gran facilitat en el seu desplaçament. Base d'acer cromada i mecanisme basculant. Inclou braços metàl·lics i rodes de parquet de sèrie.

Cadira confident RD990

Cadira confident de direcció de gran estabilitat. Tapissada en símil pell sobre interior d'escuma injectada, i base metàl·lica cromada de gran estabilitat, amb sistema antibolcada i balanceig per fer de la seva estada més confortable. Braços metàl·lics cromats de sèrie. Ideal per a espais de direcció. Ve muntada.

Cadires confident RD966

Cadires confident entapissades en símil pell sobre interior d'escuma injectada. Fabricades amb una estructura d'acer cromada de quatre potes per donar la màxima elegància i comoditat al seu espai de treball i mantenint la comoditat i el confort en el seu ús diari. Braços metàl·lics cromats de sèrie.

Cadira confident RD985

Cadira confident elegant i minimalista. Tapissada en símil pell sobre interior d'escuma injectada i base metàl·lica cromada de gran estabilitat, oferint un balanceig continu i oferir ergonomia i confortabilitat en el seu ús. Base d'acer cromada. Braços metàl·lics cromats de sèrie.

Cadira confident RD987

Cadira confident compacta amb un disseny còmode i de gran estabilitat. Entapissada en símil pell sobre interior d'escuma injectada. Base tubular metàl·lica i cromada amb sistema d'antibolcada i balanceig per oferir confort a l'usuari. Braços incorporats de sèrie.

Cadires operatives RD944

Cadires d'oficina professionals entapissades en tela ignífuga sobre interior d'escuma injectada, base d'alumini i mecanisme sincro professional robust per a un ús diari. Braços regulables de sèrie. Admeten rodes de parquet (RD917). Fàcil muntatge.

Cadires operatives RD937V19

Cadires d'oficina professionals amb el seient entapissat en tela ignífuga sobre interior d'escuma injectada i el respatller de malla negra regulable en alçada entapissat sobre estructura injectada en polímer tècnic, base de polímer injectat i robust amb mecanisme sincro. Regulació lumbar i seient desplaçable (sliding seat). Braços regulables de sèrie. Admeten rodes de parquet RD917. Fàcil muntatge.

Cadires operatives RD939

Cadires d'oficina entapissades en tela ignífuga sobre interior d'escuma injectada, base de polímer tècnic i mecanisme sincro basculant robust per a un ús diari. Braços regulables de sèrie. Admeten rodes de parquet RD917. Fàcil muntatge.