Vitrines

Vitrines horitzontals magnètiques (Interior)

Vitrines realitzades en alumini extruït, lleugeres i de fàcil instal·lació. Superfície magnètica lacada en blanc (apta per a retoladors d'esborrament en sec). Portes corredisses fabricades amb vidre de seguretat, ideal per a espais reduïts. Del darrere addicional d'acer zincat. Es subministra amb pany i 2 claus universals. Inclou accessoris per a la fixació a la paret. Profunditat útil 18,6 mm. Profunditat total 46 mm.

Vitrines horitzontals de suro (Interior)

Vitrines realitzades en alumini extruït, lleugeres i de fàcil instal·lació. Superfície de suro natural resistent i autoregenerable. Portes corredisses fabricades amb vidre de seguretat, ideal per a espais reduïts. Del darrere addicional d'acer zincat. Es subministra amb pany i 2 claus universals. Inclou accessoris per a la fixació a la paret. Profunditat útil 18,6 mm. Profunditat total 46 mm.

Vitrines horitzontals entapissades (Interior)

Vitrines realitzades en alumini extruït, lleugera i de fàcil instal·lació. Superfície entapissada. Portes corredisses fabricades amb vidre de seguretat, ideal per a espais reduïts. Darrere addicional d'acer zincat. Es subministra amb pany i 2 claus universals. Inclou accessoris per a la fixació a la paret. Profunditat útil 18,6 mm. Profunditat total 46 mm.

Vitrines verticals magnètiques (Interior)

Vitrines realitzades en alumini extruït, lleugeres i de fàcil instal·lació amb marc reforçat. Superfície magnètica lacada en blanc (apta per a retoladors d'esborrament en sec). Porta batent fabricada amb policarbonat d'alta visibilitat. Del darrere addicional d'acer zincat. Se subministra amb pany mitjançant 2 cargols allen. Inclou accessoris per a la fixació a la paret. Profunditat útil 12 mm. Profunditat total 38 mm.

Vitrines verticals de suro (Interior)

Vitrines realitzades en alumini extruït, lleugera i de fàcil instal·lació amb marc reforçat. Superfície de suro natural resistent i autoregenerable. Porta batent fabricada amb policarbonat d'alta visibilitat. Darrere addicional d'acer zincat. Se subministra amb pany mitjançant 2 cargols Allen. Inclou accessoris per a la fixació a paret. Profunditat útil 12 mm. Profunditat total 38 mm.

Vitrines verticals entapissades (Interior)

Vitrines realitzades en alumini extruït, lleugeres i de fàcil instal·lació amb marc reforçat. Superfície entapissada. Porta batent fabricada amb policarbonat d'alta visibilitat. Darrere addicional d'acer zincat. Se subministra amb pany mitjançant 2 cargols Allen. Inclou accessoris per a la fixació a la paret. Profunditat útil 12 mm. Profunditat total 38 mm.

Vitrines horitzontals magnètiques (Interior / Exterior)

Vitrines realitzades en alumini extruït, lleugeres i de fàcil instal·lació amb marc reforçat. Superfície magnètica lacada en blanc (apta per a retoladors d'esborrament en sec). Porta abatible d'obertura vertical a policarbonat d'alta visibilitat, ideal per a espais reduïts. Darrere addicional d'acer zincat. Es subministra amb pany i 2 claus universals. Inclou accessoris per a la fixació a la paret. Profunditat útil 24 mm. Profunditat total 48 mm.

Vitrines horitzontals de suro (Interior / Exterior)

Vitrines realitzades en alumini extruït, lleugeres i de fàcil instal·lació amb marc reforçat. Superfície de suro natural resistent i autoregenerable. Porta abatible d'obertura vertical a policarbonat d'alta visibilitat, ideal per a espais reduïts. Del darrere addicional d'acer zincat. Es subministra amb pany i 2 claus universals. Inclou accessoris per a la fixació a la paret. Profunditat útil 24 mm. Profunditat total 48 mm.

Vitrines horitzontals entapissades (Interior / Exterior)

Vitrines realitzades en alumini extruït, lleugeres i de fàcil instal·lació amb marc reforçat. Superfície entapissada. Porta abatible d'obertura vertical a policarbonat d'alta visibilitat, ideal per a espais reduïts. Darrere addicional d'acer zincat. Es subministra amb pany i 2 claus universals. Inclou accessoris per a la fixació a la paret. Profunditat útil 24 mm. Profunditat total 48 mm.

Vitrines magnètiques amb suport (Interior / Exterior)

Vitrines realitzades en alumini extruït, lleugeres i de fàcil instal·lació. Superfície magnètica lacada en blanc apta per a retoladors d'esborrament en sec. Porta batent a policarbonat d'alta visibilitat. Del darrere addicional d'acer zincat. Es subministra amb pany i 2 claus universals. Profunditat útil 24 mm. Profunditat total 48 mm. Suport metàl·lic amb base d´acer i peu d´alumini extruït per ser utilitzat en interior i exterior.​

Vitrines de suro amb suport (Interior / Exterior)

Vitrines realitzades en alumini extruït, lleugeres i de fàcil instal·lació. Superfície de suro autoregenerable. Porta batent a policarbonat d'alta visibilitat. Del darrere addicional d'acer zincat. Es subministra amb pany i 2 claus universals. Profunditat útil 24 mm. Profunditat total 48 mm. Suport metàl·lic amb base d´acer i peu d´alumini extruït per ser utilitzat en interior i exterior.