Qui som?

 

 

 

Ferran Bonvehí va fundar Ofimat l’any 1983, aprofitant els anys d’experiència adquirits en empreses del sector, en els seus inicis l’empresa es dedicava a la venda i reparació de màquines d’escriure i fotocopiadores. Des del començament, varen confiar en les copiadores de Toshiba, relació que s’ha mantingut fins avui.

L’any 1989, l’empresa es trasllada a les instal·lacions actuals del carrer Lluís Millet. Al disposar de més espai s’incorpora una secció de papereria i material d’oficina.

L’any 1994, l’empresa es converteix en Societat Limitada  amb el nom fiscal de Ferran Bonvehí Fàbrega, SL. En aquest moment, s’inicia el procés de relleu generacional i progressivament agafa les regnes del negoci el seu fill Ramon.

De mica, en mica, l’empresa ha anat creixent i s’ha anat adaptant als nous temps. Primer amb la comercialització d’aparells de fax, mobiliari d’oficina i després, amb l’incorporació de la informàtica.

Actualment som un equip de 10 persones, dedicades a la informàtica, les solucions d’impressió i gestió documental i la venda de material escolar i d’oficina.