Taules 3-4

METALL / WORK - Angles de 90º

Accessori ideal per realitzar formes de 90º aportant més espai i utilitat al conjunt. Realitzades en melamina de 25 mm, color segons model, cantejada amb PVC de 2 mm del mateix color. Peu metàl·lic de columna pintat en epoxy color gris, blanc i antracita amb regulació en alçada de 10 cm. S´uneix mitjançant peces d´unió per la part inferior de les superfícies. Disponible per a taules de la sèrie WORK i METALL.

WORK - Taules Individuals

La sèrie WORK, ha estat creada amb la idea de polivalència. Les seves línies rectes fan que aquest estil encaixi en qualsevol ambient. Composta de peus realitzats en melamina de 25 mm de gruix, amb cantell de 2 mm del mateix color, faldó en melamina de 19 mm de gruix amb cantell de 2 mm del mateix color, i tauler de melamina de 25 mm de gruix amb cantell de 2 mm de gruix del mateix color. Disponible en acabats Haia, Gris, Blanc i Roure. Inclou anivelladors de regulació en alçada de fins a 2 cm.

WORK - Ales auxiliars

La sèrie WORK, ha estat creada amb la idea de polivalència. Les seves línies rectes fan que aquest estil encaixi en qualsevol ambient. Composta de peus realitzats en melamina de 25 mm de gruix, amb cantell de 2 mm del mateix color, faldó en melamina de 19 mm de gruix amb cantell de 2 mm del mateix color, i tauler de melamina de 25 mm de gruix amb cantell de 2 mm de gruix del mateix color. Disponible en acabats Haia, Gris, Blanc i Roure. Inclou anivelladors de regulació en alçada de fins a 2 cm. NOTA: Les ales auxiliars no són compatibles per a taules de menys de 120 cm de llarg.

WORK - Taules "L" individuals

La sèrie WORK, ha estat creada amb la idea de polivalència. Les seves línies rectes fan que aquest estil encaixi en qualsevol ambient. Composta de peus realitzats en melamina de 25 mm de gruix, amb cantell de 2 mm del mateix color, faldó en melamina de 19 mm de gruix amb cantell de 2 mm del mateix color, i tauler de melamina de 25 mm de gruix amb cantell de 2 mm de gruix del mateix color. Disponible en acabats Haia, Gris, Blanc i Roure. Inclou anivelladors de regulació en alçada de fins a 2 cm.

SMART - Taules plegables de paret

Taules plegables SMART dissenyades per aprofitar qualsevol espai per petit que sigui. Perfectes per complementar amb les nostres pissarres de la gamma NATURAL i SKINWHITEBOARD. Fabricades amb melamina de 19 mm de gruix, i sistema de fixació a la paret realitzat en acer amb sistema de plegat de fàcil activació. Acabats segons model. No inclou pissarres.

SMART - Taula mòbil "TOCO"

Taula mòbil de la nostra nova gamma de taules SMART, dissenyada i pensada per adaptar el treball a casa. Lelecció perfecta per adaptar-se a qualsevol espai. Fabricat amb tub cilíndric d'acer de 35 mm i superfície de melamina de 19 mm. El seu segon nivell ofereix un espai auxiliar per poder disposar d'una superfície més neta a la seva àrea de treball, amb 2 posicions per ajustar-se a les necessitats.

E-TABLE - Taules individuals amb regulació en alçada elèctrica

E-TABLE és una taula amb sistema de regulació elèctrica en alçada, permetent als usuaris anar canviant la posició de la taula per treballar assegut o dret. És la solució perfecta per a una correcta salut postural. Anar combinant ambdues posicions durant la jornada laboral, no només és beneficiós per a la salut, sinó que potencia la productivitat i la creativitat. Sistema motoritzat segons la norma EN62233 2008, per cobrir les necessitats de treball més exigents. Superfície de taula amb melamina de 25 mm de gruix amb cantell de PVC de 2mm. Acabats del tauler disponibles en faig, gris, blanc i roure. Estructura realitzada en tub i xapa d'acer acabat amb epoxy RAL 9003, amb columna a tres nivells regulable en alçada (mínim 620 mm - màxim 1260 mm) mitjançant dispositiu de regulació elèctric, per aconseguir l'alçada desitjada per treballar de manera fàcil i ràpida . Inclou anivelladors de regulació en alçada de fins a 2 cm.

Coffee table amb superfície circular

Taula de centre pensada per a sales d´espera entre altres espai d´oci i descans. Composta de peu de columna realitzat en planxa metàl·lica pintada en epoxy, color segons model, i tauler de melamina disponible en faig, gris, blanc o roure, o superfície de vidre translúcid. Gràcies a les diferents mides i acabats, la Coffee Table facilitarà el dinamisme de la seva estada, així com les seves necessitats laborables i socials.

Coffee table amb superfície circular i estructura cromada

Taula de centre pensada per a sales d´espera entre altres espai d´oci i descans. Composta de peu de columna realitzat en planxa metàl·lica pintada en epoxy segons model, i amb superfície de melamina disponible en faig, gris, blanc o roure, o superfície de vidre translúcid. Gràcies a les diferents mides i acabats, la Coffee Table facilitarà el dinamisme de la seva estada, així com les seves necessitats laborables i socials.

Coffee table amb superfície ovalada

Taula de centre pensada per a sales d´espera entre altres espai d´oci i descans. Composta de 2 peus cilíndrics en format columna realitzat amb planxa metàl·lica i pintat en epoxy color cromat. Disponible en superfície de vidre. Coffee Table és la solució perfecta per a les vostres necessitats laborables i socials.